***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Политолог: Няма логика зимата да бъде страшна. Още за случая със Сашко от Перник


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 21 ноември    

 

Поредно тъпчене на закона, за морала да не говорим; и следващо безучастие от управляващите, чийто заплати са от нашите налози:

„ Хората неведнъж са алармирали до полицията и до прокуратурата за проблемите, които този мъж им основава “.

***

Няма никаква логичност да твърдим, че зимата ще бъде страшна. Не сме във война, оправяме се обичайно стопански. Това сподели политологът Любомир Стефанов за " Твоят ден ".

***

Преди минути бащата сподели, че Сашко се храни към този момент самичък, само че продължава да е доста уплашен. Все още не е говорено с него какво се е случило, детето отхвърля да приказва. Това сподели за " Твоят ден " Виктория Пенкова, основен редактор на вестник " Телеграф ".

Според нея версиите са минимум три.

***

По думите му хората са разграничени. Според тях детето е или “медицинско знамение ”, или някой му е давал храна и вода, предава Нова тв.

Владимиров отхвърли да разяснява дали оповестената от бащата парична премия е изиграла роля в намирането на момчето, както и дали ще бъде дадена на някого.

***

Никой не може да даде прогноза по кое време ще бъде взето решение за присъединението. По всяка възможност ще има ново отсрочване на решението под претекст мигрантски напън. Това съобщи евродепутатът Андрей Ковачев за " Твоят ден ".

***

Ако предлагането за разбъркан избор мине в този му тип, по-добре да няма машини въобще. Контролните разписки нямат отбраната на бюлетината. Тя има неповторим номер от печатницата на Българска народна банка, хартията е по-плътна. Разписката е дребна по размер. Когато се броят контролни разписки, имаше искане да се поставят и печати, както на бюлетините, това би било редно, само че не е ясно по какъв начин ще става.

***

„ Вие говорите за замесване на страната в огъня на войната, само че дано си даваме сметка, че в случай че ние сме една страна, която не може да споделя отговорностите за сигурността в Източна Европа пред лицето на една експанзия. 

Това не е просто двустранен спор, за който да вдигнем ръце и да каже - да се оправят. А част от дълготрайна политика на Путин по реконструирането на неговото имперско въздействие в Източна Европа. Това е предизвикателство и директно по отношение на нашата сигурност, и по отношение на съюзите, в които членуваме.[…] 

Способността ни да кажем, че можем да носим съюзническа отговорност, е доста значима “.

***

„ Нашите разлики са известни. Но това изясняване на връзките ми се стори неуместно, тъй като хората чакат да беседваме за държавно управление. Но от време на време има повече страсти в политиката “, изясни Иванов.

***

***

Изпочупени са прозорците на помещението, където се обитава клубът на Гражданско съдружие „ Цар Борис III “ в Охрид, оповестиха за Българска телеграфна агенция от сдружението. Нападението е станало сред 01.00 и 02.00 ч. след среднощ, прозорците евентуално са били замеряни с камъни. Полицията е направила оглед на място. 

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР